Thursday, May 26, 2011

Semester 3: Im Gonna Runnin’ Wild

Assalamualaikum..

Walla! It’s been nearly a year already I as one of UiTM Kedah student. Proud? Nahh. OKay melawak jah.

Sebentar tadi saya termenung ke siling sambil berfikir. Adakah sem 3 ini akan menjadi kelam kabut seperti sem 2 yang lepas dimana diri sendiri tidak dapat diuruskan dengan baik dan kucing pun keresahan. Okay point yang last tuh kasi penaik perasa je.

Setelah berfikir selama beberapa masa, saya pun berkata dengan diri sendiri,

Snapshot_20110523_1 copy2


Set! dengan itu terhasil lah schedule yang comel. KOT.


kim3d mine
Design jadual ikut citarasa sendiri. Nerd smile

then terfikir “Aik takkan aku buat untuk aku seorang sahaja? mesti rakan-rakan mahu juga”. The second schedule pun created tidak lama selepas itu.

kim3d sche copy
kira adil la kan? Just kidding Ala ubah font je, apa susah.

As you able to see, on Wednesday pack with two 3 hours class and plus 2 hours in the early morning. Nice aite.  Im Gonna Runnin’ Wild on Wednesday.

p/s: Nak show off jadual je act. Smile with tongue out

1 comment:

Shiety Myra Chubbyra ;P said...

jadual class jer ke??
jadual makan xde hehe.. lawak jer..

Nuff

A Photoproject With Partner

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails