Tuesday, February 22, 2011

The Quadruple K Project: Our First Research

Assalamualaikum,

Before ini ada entry Aloq Setaq: Intro, well ini pula content.

Okay, back to the title. Why Quadruple K Project ?

IMG_2492 copy
See? KUBU KOTA KUALA KEDAH, quadruple K right? Ini act our final project untuk subject Human Comm. Tema diberi Sejarah di Negeri Kedah dan kitarong decided nak buat pasal ini tempat.

Itu hari sudah survey, memang terbaik wa cakap. Historical habis. Recommended untuk siapa-siapa nak pergi lagi-lagi photographer. Kenapa? jom layan gambar dulu.

UiTM Merbok, Kedah > Alor Setar > Kubu Kota Kuala Kedah >

Well, as usual mesti ada sesi photography kecil-kecilan dalam kereta. MACAM BIASALAKAN. Huhuhu
2

Singgah makan kat Restoran Mama. Memang kena dengan selera tapi selera lari la pulak…
1

Wuhuu, Aloq Setaq punya tower atas kapla!
IMG_2271 copy

Okay, proceed ke Kota…Ops, dah sampai da pun…
3

Ini salah satu benda paling random, bergambar jiwang tepi tingkap
4

Photo from Tiya’s camera. TQ Tiya!
10

Our exco pameran mainkan peranan beliau dengan serius.
5

Add-on a bit HDR effect.
6

Ops. Sorunk model lambat turun. Ahakx!
12

Jump first, fear later…
8

Kesemuanya…
P1020337

Okay, dah letih melompat sana sini, kiterunk pun p Homestay lak. Nak tidur maa…
7

Thanks to Alya’s family sebab kasi hospitality yang tiptop! lepas neh memang boleh kasi singgah lagi. Ops. Hahaha.

P1020379

IMG_2360 copy

Perut dah kenyang, baru boleh bawak gado bincang pape
9

Okay, that’s all. Ini baru day one. Kita ada sehari lagi hutang dengan awak. Tengok kerajinan dulu ya. Trimas baca.

No comments:

Nuff

A Photoproject With Partner

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails