Monday, January 10, 2011

Still something need to improve: Wear it right campaign

Assalamualaikum, entry ini disedut daripada c’s Sue Anna Joe.

wearitrightcampaign

Kalau dulu tak pakai tudung and sekarang dah pakai tudung itu memang satu pencapaian yang memang awesome la kan. Memang boleh kasi tabik spring. Well tak boleh buat alasan tak nak pakai tudung sebab la kan sebab sekarang pun dah ada macam-macam fashion bertudung. Bukan ikan bawal je. Shawl, syria, scarft, selimut and so on. Nak tulis pun banyak sangat pulak kan. Tapi still jangan lupa niat kita pakai tudung tuh untuk tutup aurat.

Tutup aurat. Okay pakai tudung dah tutup aurat tapi kalau singkat bagaimana pula ya? So, marilah kita (perempuan) sama-sama melabuhkan tudung ye. Oh, well saya pun kadang-kadang tak cover chest. Tapi lepas tengok c’s neh saya rasa ter-motivate pula. Tutup aurat + cantik = Awesome!

Okay, meh sini nak bagitahu sapa motivater itu, Aishah Amin Lookbook and Facebook

aishah amin harem

aishah amin-05

165300_180441171979028_167078073315338_464402_5349569_n

Cantik aite??!!!
Okay, azam nak pakai tudung dengan lebih awesome sudah terpahat kukuh dalam hati. Harap-harap berkekalan. Insyaallah.

Cubaan….

IMG_1926 copy
hiraukan muka macam nak suruh orang lempang.

Sekian, terima kasih.

No comments:

Nuff

A Photoproject With Partner

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails