Sunday, January 2, 2011

Fyqqa’s Photoshoot

Assalamualaikum, 

31/12/2010 the very last day of 2010, after a while we reunited again. At a very fine day. Okay jiwang. Stop.

Ini satu lagi plan last minute yang melibatkan benda menakutkann juga selepas perjumpaan kami yang sebelum ini.

Tapi ini jenis takut yang lain. Macam tak seram sangat la. Itu pun sebab siang hari, kalau malam memang wa lari awal-awal. Tak join pun. Takut la.

Hari semalam-semalam sebenar ada keluar dengan awek-awek cun untuk Eqa punyer assignment. Assignment neh best giler. Kena snap style gambar hantu untuk poster macam tuh la. Not the real hantu la kan. Hantu tuh orang yang kena buat assignment tuh sendiri. Eqa. Dan dia juga kena jadi model. Waaaa. Lepas neh model untuk baju pengantin pula ya Eqa! hehehe ;P

Venue yang Eqa pilih memang terbaik. Taman Metropolitan. Dekat Selayangku Sayang.

134469_483461833651_731443651_5997615_2613720_o copy
credit to Mey Amir. Watcha looking at huh? Okay meet ma new fren, Firzana. Yaaaaay!


SONY DSC

asid (6) copy

135581_483457373651_731443651_5997574_7776895_o copy2
credit to Mey Amir. Style uuhhhh. Ada kasi edit tambah awan sikit. Memag nampak macam tipu kan? Malas edit betul2 ;p


asid (9) copy
credit to siapa yang snap neh. Nice right? I loike it!


The photoshooting begin….
mey (7) copy
credit to Mey Amir. See that picture?. Im totally gains a lots of weight just in 2 month. Walla! A very great achievement. Later on, once I in college I will be susut balik. We will see that.


asid (4) copy
Credit to the person who snap this, sorry I don't know. Masa ni konon-konon tengah directing-lah. Tangan kaki semua naik.

Okay, gambar hantu tu tak letak atas sebab-sebab tertentu. Seram. Wa yang tangkap masa tuh memang dah naik bulu roma. Peace yo! (tak tau nak cakap pe)

Balik dah, ;(
SONY DSC

168597_1721045622540_1130300468_2039770_1214526_n copy

asid (19) copy

asid (26)
credit to Fyqqa. Kali ni Fyqqa baik. Kali ni je okay, hahaha ;p. Anyway, thank you Fyqaa! (Giler syok ko belanja. Lain kali belanja lagi ye). ;P.  Dia belanja kitaorang yang crew neh makan McD. Crew2 termasuk-lah make up artist Shana, unofficial background prop Mey Amir and Amal and the most noob photographer , me! Yaaay. Memang  wa dah lama mengidam nak makan burger.


SONY DSC
Kongsi makan dengan adik tuh, baik kan saya. Vampire bat

That day memang rasa seronok habis dengan kekawan. Macam tak sangka pulak kan boleh keluar lagi even memang last minute giler. Sedey Wan takda. Kalau ada more merrier la kan. Lain kali la ye.

Ini gambar yang saya snap, nampak tak macam ada kotoran or macam habuk-habuk or maybe fungus tuh. Itu lens ku. Memang nak kena kasi service la. Tapi tak tahu bila. Tengok dulu. Okay itu sahaja, bye2. Assalamualaikum.
SONY DSC

2 comments:

sHazIela yUsSOF. said...

mmg pic asli ke edit tuh?? lawa.msukkn .nk tgk.

Mizah said...

yg edit skit la kot...i xda pic tuh sbb kat SLR kwn...nnt klu ad i msukkan...

Nuff

A Photoproject With Partner

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails