Wednesday, December 8, 2010

Gedik

Assalamualaikum,
gedik
Setelah puas melakukan aktiviti makan dan main sampai puas, akhirnya saya mati kutu kerana tak tahu nak buat apa dah.

Kalau main Left 4 Dead memang jawapannya aku mati sahaja kerjanya.

Akhirnya aku membuat keputusan untuk membuat cover album Facebook kuh dengan mengunakan gambar rama-rama berwarna-warni. Konon-konon ceria la kan.

Oh ye, pasal Left 4 Dead 2 tuh, saya memang addict dengan itu game. Nasib baik laptop boleh bawak. Dalam sehari tuh kalau tak main sampai sakit otak memang tak sah. Kalau mati aku akan jadi emo kejap. Tension2. Kalau tak nak mati kena main sekali dengan adik aku through LAN. Kasi ada back up sikit. Lagipun dia memang ‘pro’ main game-game neh. Tapi lu still tak bley beat gua kalu main Burnout Paradise. Hahaha. Satu sama la kira kan.

Apa dia Left 4 Dead  tuh act? Ia adalah sejenis kueh yang ranggup lagi sodap. No…no. ‘Sebuah’ permainan yang best dimana anda kena jaga nyawa sendiri daripada zombie-zombie and including the special infected things. Nak panggil orang tak juga, sebab…tengok la gambar bawah neh.


L4D___Special_Infected_by_OneEyedMe
oh no, bukan yang ini, ini versi tipu semata-mata


L4D2SIGuidePic1
Ha, yang hini, Kenalkan dari kiri, Charger, Hunter, Spitter, Jockey, Tank, Witch, Boomer and Smooker.

Kuasa penjahanaman mereka memang kuat. Mereka ini lah yang selalu jahanam kan aku. Hatuiihh… Tapi aku still main juga. Revenge is revenge babe!

Okay-okay, sudah-sudahlah pasal revenge. Sekarang saya mahu buat announcement bahawasanya saya ada buat itu blog baru. Photoblog maksud saya. Berada di link www.mizahmalicphoto.blogspot.com. Saya ada kasi letak dekat sidebar juga. Ada masa jemput singgah. Di sana saya akan letak itu hasil kerja saya yang tak berapa nak ada skill yang dasyat. Never mind, saya still dalam proses mencuba.

 left_4_dead_2_3
itu sahaja~ bye-bye =_=

3 comments:

Anis izyan Abd Rahman said...

aaaa
anis pnh tgk adik anis main game zombi nieee

Suhami Ahmad said...

Atok pun kadang2 main games gak kalu ado maso terluang....Tapi atok suko Red Alert

Mizah said...

HP la tok..HP world class kot...jgn tgok lawa ke x dsgn dye..itu ltk blakng...y pntng spec..

tap duo2 okay utk gaming or grphc...sbb sy gne Inteli3 and 4GB RAM still cun lagi...bley bwk gme berat2 lag...

Hrdsck x penting, lps neh bley up lagi...tp dua2 sme kan? stgh tera..okayla tuh...

But still, sye ske HP lag la atok...nk repair pun sng je..tp center je kat KL je la kot..

okay da vote da pom..neway nk bli kat mne neh??

Nuff

A Photoproject With Partner

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails