Monday, November 22, 2010

India Part 3


On the fourth day, we went out for iftar. We had a very great journey that I think I'll not found it in Malaysia. Banyak benda yang saya nampak dan macam tak patut percaya benda-benda tuh. Gosok mata banyak kali pun still benda yang sama aku nampak. I mean banyak benda pelik-pelik, unik, janggal and so on la. Certain tuh sempat ditembak dengan lensa and certain tuh minta maaf la ya, tak sempat. So, ini kes nak kongsi sikit-sikit experiences masa dekat sana dulu.

Oh yea, saya tinggal di sana selama seminggu 6/9-12/9 means akhir ramadhan dan awal syawal. Raya kat sana. Post Sebelum neh saya tak tulis pun. Sorry banyak-banyak kat kawan-kawan aku, aku tak bagitahu sangat pun. So di atas kesempatan neh aku pun tulis la details sikit-sikit pasal trip aku ke India. Hambik ko. 

Okay, tak nak cakap panjang. Even tak panjang sangat pun. Layan gambar ya! 



The dancing girl
One of my favorite.

The stairs

Grandma's backyard

Mom and me at ____ house.

We need to cover our face all the time when going out

The van that brought us anywhere. More like kereta sewa tapi ada driver

Pak Pandir and Hang Tuah


Oh well, it's me.
At last, I found Malay word in the middle of nowhere.

I like this bike because I think it's sooo cooool. *0*

Along the street.

No slippers or shoes.

The bus that senget

We now at Savalakkaran

A very long journey, need to be fill with camwhoring

Found sunglass in my bag. Again,

and again.

Waiting mom and dad to buy some stuff,

waiting~

My cousin Fareed with the driver watching bollywood movie. No subtitles, I just watched it.

Time to train myself with shutter speed mode. First trial.

Second trial.





 Oh well, that all I think for this time. Bye then..

p/s: link untuk komen kat atas

1 comment:

hamzah ian said...

seyes cun gmbr.. teruskan ambik gmbr.. gua suka tgk

Nuff

A Photoproject With Partner

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails