Wednesday, September 15, 2010

Not too late I guees


Tak kira. Even lambat wish pun. Act gambar neh saya dah edit sebelum raya lagi. Kira sebelum bertolak ke kampung nak upload la kan. Kasi suspen sikit upload last minute. Then tetiba PC tak boleh nak bukak lak. Power supply cam terlebih overload ke hapa? Kalau On je off balik. Aisey. Terpaksa la menahan sebak selama seminggu lebih untuk men-upload-kan gambar neh.

Description gambarOrang2 sudah di-edit sebelum ni lagi. Saya diambil daripada gambar bertajuk Alley. Ayuni, Yanie and Aizat last minute punyer edit. Sorry Aizat aq terhambek gambar ko  yang paling ayu sekali. $__$

p/s : entri balik kampung still dalam process yang tak tahu boleh siap biler

No comments:

Nuff

A Photoproject With Partner

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails