Monday, June 21, 2010

TUDM open day

Salam semua! *muka ceria. Semalam ada pergi TUDM Open Day. Act tak rancang pun nak pergi sana. Last minute, baru plan then bertolak. My big bro and 'not very' small sister tak pergi. My sister tuh dah pergi dengan TUDM's bus in the morning. Rombongan sekolah la konon. Alright tak ada pape dah nak cerite. Tak sempat nak tulis panjang2. Energy untuk ber-blog harini semua sudah di-transfer di TUDM sana. Penat~ Anyway, sila lihat gambar ye. ;p

Sape cakap ayahku tak sporting?

Fire!

Ini bullet for valentine. No2. Ini bullet untuk
machine gun.

Ejection seat. Selalu tengok dalam movie tuh. Kat belakang kepala 
tuh ada parachute. The red thing tuh kena pull baru boleh eject. 
Dalam seat neh memang canggih. Kat bawah ada makanan kalau2
lepas eject sesat kat mana2 still boleh survive. Oh ye, saya nampak
gemuk dengan ejection seat neh. -.-

Muzium TUDM

Tunggu turn -.-

Dad : Bogey ready, time to rock and roll!
Me : Calling London, calling london. Over.
Mom : Stop rock and roll, it's time to FIRE!

Anyone wants to abort? We are going to Koothanalur, India.
(nak pergi sana sangat2)

Time to pull up!

Jet neh memang besar dan tinggi sekali. Nak naik pun susah.

Meet Rajawali

Tak sempat nak naik kuda :(

Rescue?

Rekaan Masjid TUDM yang cambest!

Can you spot the different?

Saya baru tahu bahawa TUDM neh ada kasi pekerjaan untuk lepasan ijazah. Lepas graduate boleh join TUDM. But before kerja tuh mesti kena jalani latihan2 TUDM neh. Jenis pekerjaan yang ditawarkan dilihat daripada kursus yang kita ambil. So, nanti kalau saya tak dapat peluang untuk kerja mana2 saya akan join TUDM. Serious! Psst, gaji pun banyak! ;p

Before this saya ada post pasal ulangtahun TUDM. entitled Tangkap Pesawat. Okayla. Tak ada pape dah. Neway nak bagitaw kalau nak post comment link yer kat atas ye. Yang tulis touche tuh. Sebab sebelum neh ada yang tanya mane link untuk comment my post. Alrite! Babai.

p/s : sedang membuat countdown ke U sambil bergelek2 keriangan untuk menghilangkan kegusaran yang melanda di hati ini.

1 comment:

Nuff

A Photoproject With Partner

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails