Thursday, June 17, 2010

Selamat hari jadi IBU

Kerja last minute. Memang x memuaskan. Malam sebelum my mom punyer bornday baru sibuk2 nak buat. Kertas pun tak cukup. Nak balut the whole kotak tak sempat. Barang pun tak ada. Tapi nevermind. My mom SUKA. Hehehe. Ingat nak beli. Beli lagi la rasa macam tak puas. Hehehe. Ada2 je rasa tak puas hati aku neh. Okay. Saya taklah kreative dan inovatif sangat. Ini sahaja yang mampu. Asalkan hati ikhlas. Ewahh.

Kertas tak cukup. Love2 kat tengah tuh pun amik
kertas yang dapat dari Youth'10. Watever la.

Happy Birthday Mom!

p/s : birthday mak saya semalam tapi harini baru sempat nak update blog.

1 comment:

MEY for short said...

hepi besday cikguuuu!

Nuff

A Photoproject With Partner

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails