Wednesday, June 9, 2010

Having Apple disorders

Just now saya baru cek Gmail. Then ada 1 email neh. Send by Apple, subject Introducing iPhone 4. At last! Keluar pun. Sebelum nih ada gimik jerk pasal iPhone4 neh. 


Benda baru yang ada kat iPhone 4 neh Phone Call boleh 3G, High-res, Multitasking (tak macam sebelum neh), HD camera.


Not bad. Macam dah complete dah iPhone 4 neh. Boleh buat pape yang korunk nak. Ex: nak record vid boleh HD dah. Tak payah nak heret Vid Camera kat mana-mana. Lagi 1 kalau tengah main game boleh kasi minimize. Huuuuu. Kalau eden dapat neh memang tak tidur seminggu. Okay! Siapa nak belanja????


Tak akan. Tak kan ada orang nak belanja eden beli iPhone4 neh. Mimpi jerk.

p/s:for more info please visit Apple Store

No comments:

Nuff

A Photoproject With Partner

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails