Friday, June 25, 2010

Going to dancing at University

Maaf. Calendar bilikku buruk gile. Tapi suka kat num dye. BESAR!

Salam, sesungguhnya d'day untuk pergi sudah tiba. Berat badan kaki nak tinggalkan rumah. Act, nape nasib aku malang sangat? Asyik kena study jauh-jauh je. Haaiihh.

Pagini bertolak. Sampai maybe waktu lunch kot. Dengar kat sane banyak mapley. Wah! Al-maklumlah. Saya selera mapley baru layan. Tapi kat Kedah tak susah nak cari makanan. Ala macam Kelantan. Kalau suruh layan laksa saya dulu ek...

Alright, nak gerak dulu. So dengan ini saya akan off lebih kurang 1 minggu (pasal orientasi maaa).

“Ya Allah, saya memohon kepada-Mu, rahmat dari sisi-Mu. Dengan rahmat-Mu Engkau menerangi hatiku. Dengan rahmat-Mu Engkau mengumpulkan dan memudahkan urusanku. Dengan rahmat-Mu Engkau balikkan sesuatu yang tiada dariku. Dengan rahmat-Mu Engkau Angkat kesaksianku. Dengan rahmat-Mu Engkau sucikan amalku. Dengan rahmat-Mu Engkau ilhamkan kedewasaanku. Dengan rahmat-Mu Engkau kembalikan sesuatu yang hilang dariku. Dengan rahmat-Mu Engkau jaga aku dari segala keburukan.”

p/s : perasaan sama macam kena sekolah kat Kelantan dulu. Haru.



Kena letak gambar sedih juga. Bye blog sayang.
(ala one week je kot)

1 comment:

mira the monster said...

cian die..xmo nges2 ye

Nuff

A Photoproject With Partner

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails