Friday, June 18, 2010

Bye Fyqqa


MizahMalic ;) kau pun tetap dihati aku jugak,even kita baru rapat walaupun da kenal lama tp aku ade gak amanat untuk kau.WAKAKA.Asal kau study jauh - jauh ah?Dulu kat Kelantan now katKedah.Kau jaga diri larh kat sana ok?Jangan lupa aku kat sini aw.Ade masa kau msg ah aku.Aku layan punya.Aku sebenarnye da x de ayat nak karang semua sama jea larh en.Kau boleh refer amanat aku katMey tu.Thanks for everything jugak.Kang aku list banyak sangat.HAHAHA. ;) Sayang kau ye. -__- *malu aku :P
This is perutusan my friend sebelum dia menjejakkan kaki ke UNISEL nanti. Fyqqa Fadal. Dengan ini I nak buat juga perutusan untuk dia balik.

I hope we'll be friends forever, together we'll always be. I don't think you understand just how much you mean to me. And one day when we part our ways, we'll think back to the past and think about how happy we are 'cause our friendship will always last.

Okay~Saya pun malu juga.

p/s : kawan yang lain2 tunggu dulu. Korunk belum nak pergi lagi. Hahaha.
p/s : eqa : aq wat entri lame dah, lepas aq bace entry ko tuh. Tapi aq kasi scheduled

2 comments:

Fieyda said...

nak kamera tu , bolehh ? :D

Mizah said...

hehehe..kne tnyr tuan dye dluuu..heheh

Nuff

A Photoproject With Partner

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails