Sunday, May 30, 2010

Re: Ada apa dengan Youth'10



Ada banyak lagi gambar, tapi tak larat saya dibuatnya untuk upload kat sini. Kalau nak tengo sila singgah Album Facebook saya. Sesiapa yang belum pergi silalah rajinkan diri anda untuk pergi sebab this place best giler! Rugi tak pergi. Shopping kat bazaar paling best. I grab baju banyak sangat and and 3 RAYBAN SPECKS! Bukan RAYBAN ori okay. Hehehe. Murah kot. Kalau mahal memang tak angkat (beli) dah. Today last day untuk Youth'10 neh. Rasa macam nak pergi lagi. Free pass pun ada lagi. Duit je tak ada. LOL. Kalau nak datang sila bawa duit yang berkepuk-kepuknya. Kalau tak menyesal nanti. Beta tak akan kesian anda kalau anda kempunan nak bershopping nanti auw!

p/s:macam nak nak cari duit ek?

4 comments:

sHazIela yUsSOF. said...

i nk pergi..sob3.

Mizah said...

nak pergi mna? kawen?

sHazIela yUsSOF. said...

kawen buat pew! pakwe pom tarak.hahaha.

Mizah said...

smela kite...nk kawen cne ek..

Nuff

A Photoproject With Partner

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails