Friday, May 21, 2010

I Really

Sekarang dah ada hobby baru. Main game kat Facebook sampai bengkak. Ini bukan game Farmville or Petville ka. Itu semua sudah saya tinggalkan. Sekarang game macam tahapa2 sikit. Gemp Swap, Parking Mania and Crazy Taxi. Memang membuatkan saya bertambah addict apabila ingin memecahkan high score yang dicipta sendiri. Makin lama makin susah. Certain game ni app ipod touch and iphone. Ehem eden mana ada gadget sebegitu rupa. Jadi boleh main dalam facebook.

Second addict ialah tidur yang melampau. Memandang subuh boleh terbabas kerana hal perempuan and saya telah terbabas sampai ke tengahari. Aduhai. Anak dara apa neh. Sekali keluar rumah rasa macam duduk dunia lain. Bila berfikir balik "Ish teruk betul aku neh". Tapi hope untuk minggu ini sahaja. Minggu depan no more.

Sekarang sedang mencari jalan penyelesaian untuk permasalahan ini. Nak buat something yang lebih produktif. Kalau ada idea sila sumbangkan ye. Terima kasih. GTG.
Teringat zaman sekolah dulu
aku boleh tidur di mana sahaja
gambar ini masa kat dewan makan.
Ye timun di mata.

5 comments:

Bayu Kenangan said...

mizah, datang blog along ambik award

ravishingpeacock said...

i xbrani nk cube2 gem kt fb tu..tkut addicted u..anyway yg gmba ngan mentimun kt mate 2 gmba ngah tdo ke?

Mizah said...

along : okay dokie..ondaway..
ravishingpeacock : yupt gambar tuh mmg tgh tido..letih tungu org tuk balik KL..sempat tido lak..

coki - coki said...

wahh.
minat men game ke ?
samalh kita. (:

Mizah said...

hehehe...menat sgt...mmg truje...addict...huhuhu...

Nuff

A Photoproject With Partner

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails