Friday, May 28, 2010

Ada apa dengan YOUTH'10

Esok 28 Mei. Nak keluar dengan kawan gerak pegi pee dabeliu tee si bak kata Mey Amir. PWTC okay. This time takde lompat pagar or flying without wing daripada rumah. Tak macam sebelum neh. Keluar tak bagitaw. Balik rumah kena~. Ehem faham-faham la kan. Macam sistem kat sekolah asrama dulu. Selalu sangat fly. Tapi tak pernah kena tangkap. Good job. Hahaha okay dah melalut dah pun.

Ada apa dengan Youth '10. I waiting for this festival about 2 weeks. Mintak permission pun 2 weeks sebelum event neh. Yang best about this event dia ada banyak aktiviti. Ada conference, festival, shopping booth and Music Concert!!. I think i will have a blast of time tomorrow. Tekan untuk info http://theyouthfestival.com/




A week ago ada tengok video Annoying Orange yang latest. Every week Si Daneboe neh (pembuat video Annoying Orange) akan post video baru. Each of the video memang funny habis. Kalau hati tengah berduka parah ke better watch this things. Terubat juga sikit-sikit kalau tak banyak pun. Kalau tengah bengang pun okay jugak.

Last week Daneboe buat contest. Letak muka Si Orange neh dalam pape bentuk or watever asalkan kelakar. Tarikh tutup jumaat pagi di US. Hehehe. Okay saya pun bosan dan terasa nak masuk contest neh. Here the picture.

Tengok muka Si Orange neh rasa macam scary lak

Hasil yang tak berape baik. ;p



p/s : nak cepat. Cakap pun melalut.

No comments:

Nuff

A Photoproject With Partner

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails