Saturday, April 24, 2010

Wanita bermisai

Ops. Adakah entri telah menusuk hati sapa2. Mintak banyak maaf daripada anda yang sekalian kalau terasa. Saya tak bermaksud nak memalukan or membuatkan anda marah. Cuma baca okay. Sila.

Just now ada bukak my photo album yang lame. Masa kat sekolah menengah dulu. Pilih event end of year dinner. Click kasi slideshow. Tengah syok tengok photo2 mataku terhenti dekat satu gambar nih. Act this photo I pernah upload kat myspace. Then ada orang komen. Berbunyi begini "Apasal ada misai?". Huh? Tergaman aku dibuatnya. Terasa macam panahan petir jerk. Air mata bertempiaran keluar dari mata. (act tak ada sedih sampai menangis, maki jerk. hohoho)

Okay admit. Aku memang banyak facial hair neh. Misai esp. Jambang sikit jerk (melalut jerk, x da pom act). Muka aku a bit hairy bukan sebab ape pun. My dad indian. Tapi my mom malay la. Kalau dua2 indian confirm aku ada double hairy face. Ish. Tapi tak kisah. Proud to be woman with mustaches. Hohoho. Bukan serious pun mustache aku neh.

Baiklah, setiap masalah ada jalan mati penyelesaiannya. Terima kasih kepada APICARE and another one BELLABE. Bukan berbentuk krim untuk ditempek pada muka. Sperti spring balance kat dalam lab Physics tapi bukan juga. Tengok sendiri la.
EPICARE (made in Malaysia)

BELLABE
Cara mengunakan EPICARE/BELLABE

Vid tutorial

Dan tadi sudah search di google, terjumpa satu website neh. Woman With Mustaches.com. Mustache2 mereka lebih pro daripada aku. Sorry to say. Macam biasa, gambar2.


indian rasenyer

Eva Longoria best known from Desperate Housewife 
series juga tidak ketinggalan untuk mempunyai stache'.
Dia Mexican American

Baiklah, dengan itu, saya sepatutnya tidak terlalu pemalu or in the other words terlalu low self-confidence. Normal je ada stache' neh rasenye. Bukan sume manusia sempurna sepenuhnya. Allah telah menciptakan sebaik-baik kejadian. Pasti ada hikmahnya. Di sini sahaja saya tumpangkan anda. Nak gerak dah. Assalamualaikum.

5 comments:

Anonymous said...

tumpang tny,
beli kt mane ea mende tu?
klu misai2 tu tumbuh blk lebat tk?
huhu

Anonymous said...

kt mane nk beli epicare tu? ade jual ke kt watson or guardian?

Anonymous said...

~~~~ | MEMPERKENALKAN | ~~~~

Anda mempunyai masalah bulu?
Cukur cukur tumbuh semula? Susah nak cukur? dah cukur cepat tumbuh balik? tumbuh dengan tak teratur? nampak lebat??

WIZZIT ! mencabut bulu anda hingga ke akar ! ianya murah dan automatik ! kini bulu tumbuh semula lebih lambat dari pencukur. kini anda tak perlu risau lagi. keyakinan anda akan bertambah !

MARI DAPATKAN WIZZIT ANDA SEGERA !

LIKE kami di www.facebook.com/Wizzit.MY

untuk cara mendapatkannya !

Anonymous said...

hye..nak senang guna je emjoi tweeze, saya ada beli kat fb haritu, mmg alat ni baguss sgt tau..die guna batteri, mudah dan pantas..berdesup hilang hairy merry ni..hihi..saya beli di page ini haritu https://www.facebook.com/EmjoiAutomaticTweezer

sorry sj komen tiba2 blogwalking terjumpa blog ni :) bye

Anonymous said...

Mana nk beli epicare tu ??

Nuff

A Photoproject With Partner

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails