Wednesday, April 7, 2010

Perlukan penasihat fesyen?

Well, uhuk2. Seriously saya harus terus mengaku yang saya ini memang not very up to date about clothing thingy neh. Bukan trend setter. Kalau nak upah penasihat fesyen memang jauh lagi la. Tak akan.

Howdie? selepas searching dengan begitu lama di google, saya pun jatuh hati dengan this website. And nak kongsi dengan sesape yang baca this entri www.polyvore.com . This for women only. Guys wait seminit!

Start with the most famous outfit, Plaid shirt


Seconds, cardigans.

This site pulak untuk female and male. http://lookbook.nu/



LOOKBOOK.nu:


LOOKBOOK.nu:

For those yang bertudung don't worry. Korunk boleh visit website neh www.hijabstyle.blogspot.com . Website neh memang not bad (ayat ape tuh mizah malic?). Tak semestinya kalau bertudung tak boleh pakai macam baju seperti preview di atas tuh. Just kena pandai mix n match. Memang menyakitkan bab mix n match neh. Memang tak faham. Jangan nampak k.o sudahla.
Until then. Any news akan dibagitahu. New website ke kan? Kalau nak ask pape boleh tulis kat chat box sebelah neh. Silakan. Jangan suruh aku jadi fashion adviser korunk sudah. Aku tenggelam dalam sungai Gombak terus kang.
p/s:saya niat untuk berkongsi. Saya suka kongsi-kongsi idea. Kalau Gong Xi Fa Cai tahun depan ek.

4 comments:

sHazIela yUsSOF. said...

x pyh upah..biar sya jd penasiht anda.hahahhaa.

Mizah said...

ye la tuh..I jad sndri jerk

sHazIela yUsSOF. said...

x cye ngn kemamapuan sya?? hahahaa.

Mizah said...

tgok dlu

Nuff

A Photoproject With Partner

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails