Friday, April 16, 2010

Pembuat banner percuma

Ini salah satu suggestion untuk sape2 nak wat banner untuk blog. Sebelum ni ada jumpe dah. Tapi macam a bit clumsy sket. Ada glitters macam tuh. Then tak bergerak-gerak. Lepas membuat siasatan terjumpa ini website. Free Banner Maker, Eye Catcher. Very simple and easy. Just fill in the blank. Example dah ada kat atas tuh. Nak change color pun boleh.


Act nak pilih style banner boleh jugak, klik kat tab atas tuh ha, yang tulis banner tuh. Rambang mata nak pilih. Macam kat supermarket nak pilih ikan baju. 

So, kepada sesape yang sebelum neh memang pening kepala nak wat banner kat adobe tapi tak boleh, hah ini dia solution. Tapi kalau nak wat kat adobe ley gak (terernye ko!, tabik!)

pilihan rambang mata

p.s : for more blogspot tips please visit http://fakeassassin.blogspot.com/search/label/Mengajar

No comments:

Nuff

A Photoproject With Partner

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails