Tuesday, March 2, 2010

Finally, HOUSE coming to my home

A bit shocked at early in the morning today, bangun2 je dapat 1 Message. It sound like this "Reunion akan diadakan pada hari khamis Mac 4 at Mid Valley. Aktiviti yang akan diadakan main boling, makan2 and maybe tengok wayang. Pukul 11 tepat ada kat sana dah. Kalau x jadi or jadi pi sila msg" dan malangnya kerana tak boleh berfikir dengan waras lagi daku pun sambung tidur. Bagus right? Then bila bangun balik baru berfikir balik about the reunion thingy. What!!!? Hari khamis. Hello? That day I ada test JPJ. Maksudnya daku tak boleh bereunion. Oh tidak. Sangat bersedih. Takpele. Tak ada rezeki maybe, tetapi~

Setelah berfikir dengan bijak, saya mengambil keputusan untuk pi jugak. Tapi tak kan nak skip test kan? Oh tidak. Ini idea bernas yang boleh diguna pakai dan buang. Kalau nak jadikan kenyataan idea neh kene le study dulu. Nak taw study pe? He3. Study map segala jenis jalan untuk Star and Putra LRT, Komuter, Monorail and ERL *jauh tuh sampai ERL. So, lepas test terus akan ku naik Putra LRT kat Taman Melati. Bernas tak? Tapi problemo sekarang boleh ke naik LRT pi Mid. Pernah naik KTM jerk tuh pun tukaq kat Sentral sampai Mid. Walaweh. Kena tanya orang ni. Name je orang sini. Tapi bab mende ni memang kureng. Maklumlah, 5 tahun tinggal kat sane (sekolahku sayang). Nak ikutkan daku lagi expert jalan kat Kelantan lagi banding dengan KL. Cehhh...

Map yang sedang di'study'

Dan sekarang my idea is, naik Putra di Taman Melati > KL Sentral > Seputeh Walla sampai. Tapi boleh diguna pakai ke? Sampai ke nanti? Never mind. Esok fikir balik la. Tanye orang ke?

Ooo yea. HOUSE coming to my home ye. Abang baru habis mendownload itu cerita. House itu act cerita doktor2 yang giler tuh. Baru tengok yang season 2. Sekarang dah season 6. Ketinggalan zaman tul. Tak mengapa asalkan boleh tengok.

Ok. Nak layan HOUSE sat. Chaluu..

p/s : boleh ke Tmn Melati > KL Sentral > Mid Valley? Sape2 yang nak berikan nasihat sila komen cepat2 ya. Saya takut nanti pi Port Klang ke? Kelana Jaya ke? Oh tidak... Tolong~  

2 comments:

mc'g said...

jgn sesat suda.haha.

Mizah said...

mungkin tak sesat..hope la..

Nuff

A Photoproject With Partner

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails