Wednesday, February 24, 2010

Touche'

Lately selalu mimpi buruk + tahape2. Mimpi ngah belajar memandu then ada zombie datang serang. Lepas tuh boleh jerk amik shotgun kat seat belakang then main tembak2 lak. Aduish. Macam cite Shaun of the dead and Zombieland and Dawn of the dead. Padah asyik menonton. Let be gone. Leave! (ini pendahuluan tanpa idea jangan peduli)


Well today panas SANGAT!. Pepagi lagi jadi secretary ayah. Pegang diary sambil berkata-kata. Pi kampung baru. Salah 1 kampung yang duk tengah KL. Then pusing2 Taman Melawati amik barang, beli barang, balik. Petang keluar lagi, ini kes nak bayar cukai kat MPS (Majlis Perbandaraan Selayang). Sempat tangkap gambar ngan mak kat taman2 dyrunk. Mak sudah gilakan bergambar. Daku masuk jerk.  And gambar ni macam baru bangun tidur + tak gosok gigi lagi + senyum kambing. Malu seyh. Tak mengapa. This picture still cantik. Mak suka. Kakak pun suka. Tangkyu mak!
  
Ini ibu bapa ku. Cantik dan kacakkan mereka. Muahhh! Sesayang sangat pada kamo0! Ayah tryin to say something. Mane tak yer. Mase ngah snap gambar tetibe lak no. kena panggil. Faham2 je la kan. Mende yang macam untuk angka giliran tuh. Yang kita kena picit tuh. Ape nmenyer ek? Erm...
Dah siap pi berbelah plak. Eh. Sesori. Pi beli belah. Membeli-belah. Uish!. Takda keje tangkap gambar kat area berus gigi. Mengarut sudah...Nak bagitaw mende japt. Skam ni macam dah kurang ber'facebook'. Tak tahu kenapa. Macam dah tak rase dah kehangatan nak ber'social networking' ni. Kadang online fb pun just nak check Farmville ku sayang and alert kekawan ke. Hurm. Biarlah. Orait2. Mintak diri dulu. Nak cabut dah. Harini kering kontang dengan idea. Hope entri ini sungguh releven untuk di baca dengan tenang. Post ini sahaja. 

p/s : Sekarang asyik dengan lagu Tokio Hotel - Monsoon. Rase nyaman. Cubelah.

No comments:

Nuff

A Photoproject With Partner

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails