Friday, February 26, 2010

It is night dreaming not daydreaming

Day 1 : Sedang belajar di sekolah memandu. Tibe zombie datang menyerang. Lalu terus tanganku ke seat di belakang untuk mengambil shotgun. And terus jadi macam expert giler punyer driver. Boleh rally + drift + drag dengan tangan di luar tingkap and shotgun tidak luper. Zombie pelbagai ruper ada contoh dalam cite Shaun of the dead, Zombieland and Dawn of the dead. Yang berkepak macam citer Daybreaker pun ada. Tapi daybreaker bukan zombie tapi vampire. Erm golongan cannibal gak kan?

Day 2 : Naik heli and landing kat hutan mane tah. Then berasak-asak dengan dinosaur. Main nyorok2 dengan tyrannosaurs (Trex).Jadi heroin kejap. Hero tak tahu sape. Pistol tak tinggal. Ini sebijik akan cerita Jurassic Park.

Day 3 : Aku jadi rapper plak. Pernah dengar+tonton lagu run this town by Jay Z feat Rihanna & Kanye West? Well daku pun jadi salah satu rapper gak. Uish. Sejak bile daku pandai rap neh.

Act ade lagi mimpi2 mengarut. Tapi macam ingat2 luper macam tuh. Rase2nyer la kan kenapa selalu mimpi pelik2 macam neh. Erm. Tak tahu nak jawab aper. Pening2. Tapi satu conclusion yang boleh dibuat la kan daku rase sebab banyak sangat tengok menonton *tengok movie la kire. Sebelum neh tengok banyak mane pom tak ade masuk mimpi pom. Kalau nak cakap tak basuh kaki tak logic gak. Tetiap malam sebelum tidur daku shampoo basuh kaki. Wuduk pun ade. Erm Tah le. Matbe mimpi yuh mainan tidur. So, nothing serius la..... Nak tanyer la para pembaca neh, pernahkah anda bermimpi sedasyat ini ataupun lebih dasyat lagi?

p/s : kak g mimpi lagi ngarut. Mimpi kena kejar ngan pisang. Ahakx. Reka jerk tuh.

22 comments:

yg2 n me said...

power gile mmpi ko..haha..ak xpenah lagi mimp cam nih..

but lately aku mimp ak ditinggalkan oleh yayang..lg power!!~

mc'g said...

x abes2 ngn mimpi dye.i mimpi abg i bunuh ank toke pisang lar!!! bknya kna kejar ngn pisang.hahaha.mengarut!

Mizah said...

yuni : erm..sesungguhnya itu cabaran juga sebenarnya..

Mizah said...

c's g : i tak tahu la nak post ap..kalau nak post about kekasih hati mne ader..post je la psl mimpi2 ku..

mc'g said...

ni da perli..hak3...ad ckit bau2 jeles + cemburu.hahhaa

mc'g said...

ni da perli..hak3...ad ckit bau2 jeles + cemburu.hahhaa

mc'g said...

ni da perli..hak3...ad ckit bau2 jeles + cemburu.hahhaa

mc'g said...

ni da perli..hak3...ad ckit bau2 jeles + cemburu.hahhaa

Mizah said...
This comment has been removed by the author.
Mizah said...

c's g : haish..bnyk kumen2...mne de jeles..nnti i cri 1 kksih..1o taun lag ek..ha3..spe la nk sye neh..tak mcm dye.

yg2 n me said...

ecehcehceh mezah..yg ade xnk..haha..ngade nk cari yg kmpung sane..haha..mane ko nye puitis A,SAMAD SAID??

mc'g said...

i tertkn bnyk n mls n dlete.bio jela.hahaha,tah dye ni.org nk bknya nk.p kalu stkt duwe mmg ptot direject pom..huhu..peace yo!!

Mizah said...

yuni : hey2..aq x ley wat entri mngarut + a smd said disini..skrng ad bos bce ini blog..lagi 1o taun aq tulis puisi tuh..ha4..

Mizah said...
This comment has been removed by the author.
Mizah said...
This comment has been removed by the author.
Mizah said...

peace yo c's g : die mmg ptot didlete..tak seswai..ha4..i means i tak ske die la..let it begone, begone...

mc'g said...

bagus!!! hahaha.

yg2 n me said...

ow..ade bos bace eh?.sape ow?bapak ko eh?

*rajinnye die*

Mizah said...

kak g : sy mmg bgus pom..

Mizah said...

yuni : itu bos 'mak' aq la..

mc'g said...

adui..ok lar.amik at kdg2.

Mizah said...

c;s g : xpela c's..sy sdr spe sy neh..

Nuff

A Photoproject With Partner

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails