Friday, February 5, 2010

18 sudah

Semalam genaplah daku berumur 18 tahun. Happy. Name jerk 18 tapi peel macam biasa juga, well budak-budak anggur. Sungguh untuk dikatakan daku memang tak matured enough nak rempuh pelbagai macam dugaan akan datang and pergi. Tapi nak buat macam mane, life must go on. Tak kan nak stop kan. Mengarut sudah.

A big thanks to all yang wish me Happy Birthday which my great SCIPPIANS, FB, MS, FS, TG, YM, TW, H5 and so on... Tak lupe yang wish tru HP and sanggup dengar bebelan Nur Hamezah ini iaitu C's G, Ayuni Ramli, Anis, Yanie, Aboh Yanie, Ainul, Farah Nadia, Uyu, Fattin, Jenor and of coz Dato'. Pasal Dato' malas nak ulas panjang. Shuuu.

Haaa. Yang ini penting. Kalau tak ade mereka tak bernafas dan berbaktilah daku kepada negara ni. Mak, Ayah, Abang Wan, Faeez and Fiqah. Walla. TQ 1000 x 800.

Ingat semalam nak puasa sunat well birthdayku jatuh pada hari khamis. Tetapi bukan semua yang kita harapkan kadang-kadang boleh menjadi kenyataan (ceh alasan) tapi kire ok cuz semalam lepas isyak dapat jemaah dengan ayah and solat sunat hajat sekali. Ayah, baik tak anakmu ini?? Cewahhh.

Okaylah. Tadi ada tengok 2012. Pening punya cerita sampai effect kepala otak ni. Pening. Okela. Kaboommm!!!! Salam..

9 comments:

NahDaTuLIzaH said...

Wah...hepi besday!
Udah besau rupenye spupu aku nih...huhuhu

mc'g said...

ptot la kol x angkt..msg x rep...dok beribadt upenya...myza da jd bdk baik..wuu..hahahaha..
great2!! hahaha..

yg2 n me said...

lpas nih ak ase ko mesti pkai tudung labuh macam tikah

Mizah said...

angah : a'ah..besau dah..bkn dak2 lag..

Mizah said...

c'g : well smpna umo bru nih kene bnyk brsykr sket..ha2..

Mizah said...

yuni : x kan la smpe mcm tuh...tuh kre dasat sungoh da tuh

yg2 n me said...

hahah..mzah..xpe2..aku sokong ko pkai cam tuh.

Mizah said...

erm,,,ye la tuh...

cIk.cHubbyLiSme :) said...

kaka mezah,
happy belated birthday!
huhuhu :)
*lmbt gle wish.nme lg belated~
atcely nk kol, tp x cukup coins pulak
ngeh3 ;)
btol nie.bukan alasan.haha^^

Nuff

A Photoproject With Partner

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails