Sunday, January 31, 2010

Sunway Pyramid dengan BFF

Jumaat, bersamaan 29 Januari 2009 sempena para muslimin sembahyang jumaat hari itu, my super duper BFF ajak keluar pi sunway pyramid. Seronok sangat. Lame dah tak jumpe dia. Last sekali mase pergi sekolah dia untuk Pertandingan Reka Cipta and Inovasi Sains SBP itu hari. Hanim bawa kawan sekolah dia. Aisyah. Aisyah bawa adik dia, Nadia. Nadia tak bawa sape2 dah. Ingat nak main ice skating. Tetapi, tak bawa glove + tak cukup budget. Kalau pi ice skating means aku memang tak boleh balik rumah. Duit tak mengizinkan. Tak ape, lain kali kita main ekx. Oleh itu kiterunk main boiling. Syok giler. Act nak letak gambar je kat entri neh cuz malas nak membebel. Tapi nanti orang cakap daku neh pemalas tahi kucing tul! Ha3.


Tengok je la orang main pun jadilah.



Ini belakang BFF daku, tak sempat argh nak tangkap gambar, cuz tak
tahu nak approach caner...malu..gambar daku still ada > next.



Alamak, tersilap upload pulak. Ini gambar mase kecik2 dulu. >next.



Ini daku, mesti tertanya-tanya kenapa sensor right? cuz belakang tuh permandangan
yang korunk sendiri tak nak temgok. Malu2.

4 comments:

yg2 n me said...

waaa...rindu nye nk kuar ngn fakers

Mizah said...

aah..bler ek nk kua lag..

NahDaTuLIzaH said...

Wah...bile mase kaler mata jadik biru time baby? Konpius nih...huhuhu

Mizah said...

shuuu..pki cntct lens mse bby..

Nuff

A Photoproject With Partner

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails