Monday, January 11, 2010

Online editing di ImageChef.com

It 4 in the morning now. Tak boleh tidur. Petang tadi sudah tidur banyak already. So ini kire repay balik. Tadi sementara tunggu ayah habis main chess kat pc ni, daku tengok movie sebentar. Sebentar ke tidak tengok dah habis. X-Men Origins Wolverine. This is for the second time i guess. Esok pergi tolong dad dengan abang buat maintenance surau. My side mirror job. Betul2 lampu and PA. Bolehla daripada duduk menganga kat rumah. Kalau tidak pun daku pergi lepak kat kedai makan seberang jalan tuh. Borak2 dengan mak cik ok jugak. Act nak share something neh. Bukan mp3 download. Ini nak kasi URL image editing. Cool gak website neh. Boleh buat Photo Frames, Word Mosaic, Poetry Blender, Sketchpad and many more.

This is the Homepage


Well, dalam banyak2 options tuh daku pilih buat Word Mosaic. Ini hasilnya.




Tersangatlah mudah. Tak payah nak pening kepala kehape.
Semua dah ada. Cuma plih je. Boleh masuk ayat yang kite
nak even shape pun. Nice kan?



Ini hasilnya.


Hope y'all enjoy dengan website neh. Kalau rajin explore lagi. Banyak mender dalam web nih. Ok. Bye!!


full website url www.imagechef.com

4 comments:

yg2 n me said...

menarik doe
tp ak xska die ade tulis web die
hak2
ko leh edit buang x?

Mizah said...

ok jerk..bly wat ksi hilng..

yg2 n me said...

owh ok la camtuh.
nnt law ak da buat,ak mail kat ko
thanks

Mizah said...

ok jerk..

Nuff

A Photoproject With Partner

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails