Friday, January 8, 2010

Kematian kamu


Agak lama tidak mengaarang di sini. Last entri ada cakap tak boleh mengarang sebab tangan sakit. Tapi sekarang sudah ok. Boleh chating balik. Ok. Base on the title, kematian kamu itu bukan merujuk kepada sesiapa pun. Sejak kebelakangan ini saya main game The Sims 3. Sim pertama yang daku buat nama Marcus Wright. Nama ini di ambil daripada cerita Terminator Salvation, watak yang jadi terminator tuh. Lepas telah memberi makan minum tempat tinggal kerja dan lain-lain sudah sampai masa dia mengucap 'Good bye' kepada isterinya Bella Wright, anak Sam Wright and Steven Wright. Marcus baru siap makan. Nak basuh pinggan. Then tetiba dia terapung and muncul Grim Reaper nak ambil nyawa. Grim Reaper ni boleh kira macam malaikat maut la. Nasib baik daku tak freak out. Masa Marcus mati daku sempat merakam. Daku ada beli lampu sebab nak kasi nampak sikit.



Perkenalkan Grim Reaper,
lepas ni daku nak buat dia kawen sama Bella. Ha3.


2 comments:

yg2 n me said...

ak follow eh..tu gmbar pkai tdung pteh tuh?

yg2 n me said...

gmbr ntuk ak follow bukan gmbr umah api.gmbr ak wat peace.pkai serba putih..pale senget skit

Nuff

A Photoproject With Partner

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails