Thursday, January 28, 2010

Feeling hot

Jam pukul 0300. Semua orang keluar. Tinggal daku dengan adik Faeez je. Tetibe boring plak. Dengan boring kami berbicara, "main GTH (guitar hero) nak kakak?". Daku senyap. Dia dah tunjuk mic. Dah ready tuk melalak. Daku pun "ok la ok la". Then we are ready to rock. Game neh kalau men sorunk2 memang manyak tak best. Ye la tak kan nak melalak sorunk2. Lagu dye agak uncommon sikit. Asyik ulang lagu same je la.

Nak cakap benda len plak. Lesen L dah dapat (baru L, dah kecoh). Rase lambat giler nak boleh bawak kete neh. Tak sabar2. Cuti about 2 weeks from driving class neh. Tak tahu kenapa lame sangat. Maybe ramai orang kot. Kat setapak memang ramai. Kalau daku amik kat kubor depan rumah tuh rase cepat sikit. Mane x ye, jiran daku da dapat 'P' dah. Giler jeles. Tak mengapa. Daku muda lagi. Banyak lagi mase nak ronda2 (macam ada kete).

Kalau perasanlakan, blog ini telah diubah suai. Sebelum ni macam serabut GILA!. Pemilik blog pun memang banyak pening. Pusing sana, pusing sini, fikir sana, fikir sini. Erm Wuargh! Tukaq je la satu blog. Then jadi la macam ni. Sidebar dikekalkan intinya tap ada yang baru. Check out kalu nak tahu. Bila dah tukar page baru neh problem juga rupanya. Sebab. Saya ada buat header kat Photoshop, kire width header dulu sebelum takut tak masuk. Dan seperti yang saya katakan tadi saya kire 'width' sahaja. Biler dah siap upload kat photobucket dlu (my boyfriend) then baru letak kat blog. Tengok2 header menghempap post2 daku. What!@#$. Ingatkan dia auto fit. Pening2. Pusing sana, pusing sini. Rupe2 prob dengan CSS. Alamak. CSS bukan senang punya kerja.

Last2 dapat juga solution, tinkering sikit dah siap. o0o yeah! Inilah resultnya. (gembira, tersenyum lebar). Akhir kata, nak ucapkan a big thanks kat Angah sebab telah mengiklankan blog FakeAssassin ini kat her blog. Perut sudah lapar nak tidur dulula (erk..tak ada kene mengena). Salam.

3 comments:

nahdatulizah said...

Nice layout anyway...

Da melalak pasni leh masuk AF lak...ahaks...

yg2 n me said...

hek2..nnt ak undi ko mezah law ko masuk AF

Mizah said...

waaaa...
msk AF... fuhh...
femes2..
nnt saya ksi tket free..

Nuff

A Photoproject With Partner

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails