Saturday, October 31, 2009

The Story of 5 Hajar Vid

Mase dinner HEROE5 each class of form5 kena buat persembahan untuk malam tuh. Budak kelas lain wat macam2 argh ex:syair, sajak, tarian n nyanyi2. Kterunk 5H (Hajar) nak wat kelainan sket tuk persembahan kterunk. So dengan mengunakan otak yang boleh diguna pakai tuk melahirkan idea, aku dgn ska rela menghadiahkan pandangan yang bagus lebih bernas dengan membuat vid. O0o yeah!!! Dalam vid tuh pandai2 argh kterunk letak pengalaman2 kat sekolah nih selama 5 tahun tercangak kat skola tuh. First2 pikir nak wat memories 4 each form. Form 1 mngantuk dalam kelas, form2 kne kejar dek prefect cuz lambat prep petang (x kan malam kot kan), form3 wat2 busy study cuz mase tuh kan tahun exam, form4 kne marah ngan cikgu cuz markah addmath macam berhantu jerk then form5 kterunk wat gambar2. Sume dak kelas aq setuju. Tapi fikir punyer fikir x larat pulak kan nak wat each form dah la mse tuh nak dekat da majlis tuh. Kte wat je la yang ok2 sket. Then ni la hasilnya..



Sebelum majlis memang kterunk tarak kasik tengok pun kat sape2 tap dak kelas 5H aq kasi tengok argh da dyerunk STAR dlm vid, x kan x nak kasi tengok kan? Mase play vid nih aq x tengok slide pun cuz aq dok tgok org. Hope dyerunk respond ngam vid nih. Yang ternganga tuh memang x bley blah argh. Lawak. Feedback yang aku dapat memang best. Tapi ad gak feedback yang banyak kasi aku pikir. Ad orang cakap " Nanti besar nanti ko amik argh pasal mender2 multimedia ni weh" itu kawan aku yang cakap, " Saya rase awak memang kne amik kursus pasal IT la kat U nanti" itu chegu aku yang cakap. Sume2 yang cakap macam tuh kat aq aku juz akan :-). Heeee.


Depan Cyber Kiosk



Ni dekat Dataran Ilmu



Lab Physics



This is Cikgu Asri

No comments:

Nuff

A Photoproject With Partner

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails