Tuesday, December 22, 2009

Lagi Movie


Well, untuk crite To Gamilio Party x da sinopsis. Puas mencri. X mengapa. I'll try ma best tuk
crite balik. Setting crite nih kat Greek. Sangat cantik. Ad sepasang couple ni bru je kawen. Lepas majlis perkhawinan, dyrunk sekali dengan tetamu sume kne gerak g kat tempat makan and party dyrunk kat Hilaris Estate x salah aq. Perjalan nak ke situ agak lame aq rase. Saya dapat bayang macam dari Sabak Bernam to KL. Dyrunk wat car pooling pergi sane. Ad dalam 4 kete. Pengantin, parent pengantin pompuan, parent pengantin lelaki, kawan2 dyrunk. Ondaway pergi sana dyrunk menghadapi banyak obstacle. Party yang patut buat masa tengahari terus Dengar macam crite seram kan tapi sebenarnyer crite ni agak funny. I give 7/10. Neway great movie.


Boris Yelnikoff (David), an eccentric, misanthropic chess teacher from Greenwich Village, finds a young woman (Wood) from Mississippi lying on his doorstep. He takes her in for the night and eventually marries her, despite their 40 year age difference and their clashing cultural backgrounds. His philosophy on the matter is that life is short so he might as well enjoy himself

No comments:

Nuff

A Photoproject With Partner

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails