Saturday, December 19, 2009

Drive

Harini x da pape yg menarik. Tapi not bad. Petang tadi ad blaja kete. Gune kete abang. Minyak habes. Padan Muke. First start ok. Turun handbrake ok. Tekan clutch ok. Masuk gear 1 ok. Release clutch slowly k.o. Kete melompat. Tahape2. Malu jerk.

Ok sebelum pigi blaja kete tad ad tengok movie dulu. Zombieland. Well boleh tahan. Patut tengok. Suke sama rule2 dye. Cite ni ad sama sket dengan Shaun of The Dead. Lawak. Tapi yang nih gaya bahasa British and a true British comedy. Boleh kasi faham. Pelakon British yang bagus. Lawak sempoi.

Malam sket ad tgok Papadom. Aku jarang tengok cite melayu. Tapi yang ni da ad lam pc so aku pun tengok je la. Truly ni la cite melayu first yang boleh wat aku menanges. Bapak dye tuh aku ibaratkan ayah aku. Betapa sayangnyer dye kat anak dye sampai bapak dye sanggup keje sebagai tukang kebun kat U anak dye. Tapi ayah aku x macam tuh la kan. Banyak bagus punyer movie. Ada idea.

No comments:

Nuff

A Photoproject With Partner

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails