Monday, December 21, 2009

Abang Raja di SMS Pasir Puteh

Abang Raja ad datang skol dalam bulan 7 macam tuh. Ni kali yang ke-2 aq ad sesi motivasi bersama abang raja. First mase form 3 year 07' then tahun ni bulan 7 macam tuh. Motivasi dia memang berkesan kalau nak dibandingkan dengan orang lain yang pernah memotivasikan aq well selain daripada sorang ustaz mase aq kat primary skol. Ok, back to the topic. Erm. Aq ad pusing youtube then aq nak tengokla vid The Story of 5 Hajar then kat sebelah vid aq tuh ad la vid lain yang title macam ini 'Testimonial SMS Pasir Puteh'. Well mestilah aq bukak sebab tuh sekolah aq. Tengok2 yang ni ni kuar. KP (ketua pengawas) aq.


Then di'follow' oleh PKP (penolong ketua pengawas) aq.


Then anak buah dye.



Yang ini testimonial bertulis from SMS Pasir Puteh. Sory kecik tap yang ni yang boleh aq wat.





Kalau sesape yang nak taw pasal Abang Raja dengan banyak lagi boleh argh bukak website consultant dy Golden Minds Consultant yang hini belog dye Abang Raja.
Hope y'all enjoy pusing2website dye sebab banyak giler mender2 yg bagus untk dibuatkan panduan hidup. Video, gambar, motivasi, cerita banyak sesangat satu hari buat lawatan 1 website tuh memang x habis. So aq harap korunk rerajin la eks bukak. Erm. Tarapa dah. Bye2.

No comments:

Nuff

A Photoproject With Partner

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails